Oplevering achtertuin van Curlerstraat

Van een BN’R in Nijkerk hebben wij de opdracht gekregen een vernieuwende eigentijdse achtertuin te ontwikkelen. Na de eerste ronde wensen inventarisatie hebben wij dit op papier samengebracht tot een optimale indeling. Een van de sterkste wensen van de klant is de trampoline, die ontzettend veel gebruikt wordt in de tuin te laten opgaan. Na akkoord van de klant hebben we vol enthousiasme de schop in de grond gezet. Onderstaande zijn een aantal plaatjes van het eind resultaat. Opdrachtgever geeft te kennen het te hebben ervaren als een fijne samenwerking met zowel Gerrit als de mannen in het veld!

“Wat Gerrit op papier zet moeten de mannen in het veld toch maar in de realiteit ontwikkelen. Je merk dat het vakbekwame hoveniers zijn die denken in oplossingen. Wat mij opviel is de netheid van het werken, als ze om 17.00 uur weer gingen werd er nog net even 5 minuten extra besteed om de werkplek netjes achter te laten!”

Achtertuin van Curlerstraat te Nijkerk gereed (3)Aanleg achtertuin van Curlerstraat te Nijkerk (5)Aanleg achtertuin van Curlerstraat te Nijkerk (4)Aanleg achtertuin van Curlerstraat te Nijkerk (2)img-20160202-wa0000