Timmerwerk

Bouw Bulderweg Hoveniersbedrijf voor al uw timmerwerk zoals tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s, vlonders e.d. naar wens.

Er is een uitgebreid assortiment tuinhout in omloop, maar sommige situaties vragen om unieke oplossingen. Bij ons worden deze unieke ideeën bedacht, ontworpen en op maat geleverd. Er zijn diverse mogelijkheden, zowel van geïmpregneerd hout, als van hardhout.

 

Tuinhuis

timmerwerk tuinhuis

timmerwerk tuinhuis

Een tuinhuis kan een tuin afmaken en het verblijf in de tuin veraangenamen. Daarnaast kan het de periode waarin de tuin gebruikt kan worden verruimen. Omdat wij alles zelf maken, biedt het diverse mogelijkheden en kunnen wij uw wensen realiseren tot een uniek tuinhuis.

 

 

Beschoeiingen

timmerwerk beschoeiingen timmerwerk beschoeiingenBeschoeiing wordt toegepast als bescherming van  tuinen langs het water en als versterking van oevers. Beschoeiing is er in verschillende materialen zoals hout, kunststof, metaal en beton. Door het plaatsen van beschoeiing aan de slootkant van uw tuin heeft u geen nadelig effect meer van een aflopende oever. Het levert u bovendien extra vierkante meters tuin op. Zeker in combinatie met een vlonder krijgt uw tuin meerwaarde.

 

Vlonders

timmerwerk vlonderstimmerwerk vlonders

Een vlonder in de tuin wordt vaak gebruikt om een terras of looppad te creëeren. Een vlonder wordt meestal gemaakt van hout en dat geeft een natuurlijke uitstraling. Vlonders zorgen voor een strakke, multifunctionele onderscheiding tussen tuin en oever. De vlonder is eventueel te combineren met houten trappen of met een beschoeiing.