Tuinen

Onze uitgebreide dienstverlening bevat alle aspecten om u te voorzien van een goed advies, ontwerp, realisatie en onderhoud van tuinen.

Tuinadvies

Een mooie tuin begint bij een goed advies. Om onze diensten en producten op maat voor u in te zetten, komen wij vrijblijvend bij u langs om uw wensen en ideeën vorm te geven met tuinadvies op maat.

Tuinontwerp

Wanneer u (een deel van) uw tuin wilt renoveren of wilt verbouwen dan is het van groot belang om de nieuwe situatie nauwkeurig in kaart te brengen. Zo krijgt u duidelijk inzicht en kunnen wij u adviseren met onze innovatieve en creatieve oplossingen en ideeën. Aan ons tuinontwerp is ook een duidelijke en gespecificeerde calculatie verbonden, zodat u voor aanvang van de opdracht een duidelijk beeld heeft van het financiële kostenplaatje. Ontwerp en calculatie kunt u vrijblijvend bij ons opvragen.

Tuinaanleg

Bij nieuw aan te leggen werk of renovatiewerk komen er vaak veel verschillende disciplines kijken. Het voordeel van ons bedrijf is dat wij vrijwel alle disciplines in eigen beheer uitvoeren, zodat u als klant meestal alleen met ons te maken heeft. We zijn het aanspreekpunt voor u, zodat u zonder problemen alle tuinaanleg werken met een gerust hart uit handen kunt geven.

Tuinrenovatie

Kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken. Door het aanbrengen van kleine wijzigingen in een bestaande tuin kan tuinrenovatie met een gering budget een geheel nieuwe sfeer creëren.

Landschapsinrichting

De grotere particuliere tuin vraagt qua landschapsinrichting in zowel aanleg als onderhoud om efficiëntie en overzicht. Ook hiervoor hebben wij vakmensen, passende machines en ervaring in huis. Wij bespreken onze inzichten en ervaringen graag met u om uw wensen in te passen in uw tuin.