Water- en verlichtingssystemen

Water is een element in de tuin wat veel mensen aanspreekt. Veelal gaan water- en verlichtingssystemen gepaard met precisie in de uitvoering.

Water- en verlichtingssystemen          Water- en verlichtingssystemen

Laat u goed door ons adviseren, zodat u uit dit brede segment de juiste keuzes kunt maken, van vijver tot waterornament of natuurvijver. Alles kan door onze vakmensen worden vervaardigd.

Beschoeiing

Beschoeiing

Beschoeiing kan langs vijvers of slootjes gebruikt worden, maar ook als hoogte opvang. De techniek van beschoeien kan per situatie anders zijn. In overleg met u kunnen wij tot de beste oplossing voor uw situatie komen.

 

 

 

Buitenverlichting

in-lite logo buitenverlichtingbuitenverlichting in-lite tuinBuitenverlichting doet meer voor uw tuin dan u denkt. Op verschillende manieren kan tuinverlichting de sfeer in uw tuin bepalen. Zo passen nostalgische buitenlampen uitstekend bij een romantische tuin. Een uitgekiend lichtplan geeft uw tuin bij het vallen van de avond een heel nieuw gezicht. Is er een speciale plek in uw tuin die u vanuit uw woonkamer graag verlicht wilt zien? Of wilt u een spannend effect creëren en spelen met de diepte en breedte van uw tuin? Dit is allemaal mogelijk met goed gekozen en juist gepositioneerde buitenverlichting. Ook uw waterpartij kan nog interessanter worden door subtiele vijververlichting. Buitenverlichting is niet alleen sfeervol maar ook praktisch. Een goed verlichte oprit of tuinpad voorkomen ongelukken. Daarnaast geeft verlichting in de voortuin of achtertuin een veilig gevoel. Een lamp met bewegingssensor of een tijdgeschakelde buitenlamp die op gezette tijden aan- en uitspringt, is vaak genoeg om ongenodigde gasten af te schrikken. Bouw Bulderweg Hoveniersbedrijf adviseert u over de vele mogelijkheden in tuinverlichting en legt deze ook aan.