Straatwerk

straatwerk  straatwerk  straatwerk  straatwerk

Straatwerk neemt een zichtbare plaats in bij veel tuinen. Of het nu gaat om uw terras thuis, om de parkeerplaats bij uw bedrijf of om het speelplein van uw school, wij gaan met u op zoek naar de juiste materialen. Welk formaat kiest u? En welke kleur? Wij begeleiden u bij het maken van de juiste keuze zodat u op lange termijn van een mooi product kunt genieten.

Uiteraard houden wij rekening met de riolering onder uw straatwerk. Wanneer er geen goede waterafvoer is kan dit veel overlast veroorzaken. Met de kennis van Bouw Bulderweg Hoveniersbedrijf wordt deze zorg u uit handen genomen en wordt er gezorgd voor een juiste afvoer en eventuele aansluitingen op het riool.

Riolering in de tuin

riolering in tuin   riolering in tuin   riolering in tuin

Het vervangen van een riool of het aanleggen van een nieuwe riolering vindt vaak gelijktijdig plaats met het aanleggen van nieuwe bestrating of het uitgraven van een vijver. Veel mensen zien op tegen het graafwerk. De verwachting is dat werk aan het riool gepaard gaat met veel overlast. Dat hoeft niet zo te zijn, wanneer u deze klus aan BouwBulderweg Hoveniersbedrijf overlaat. Tijdens al onze werkzaamheden houden wij rekening met uw gezin, omwonenden en – bij onze zakelijke klanten – met medewerkers en leveranciers. Wij gaan zodanig te werk dat we de overlast tot een minimum beperken. Dus ook bij graafwerkzaamheden voor een nieuw riool, of bij het vervangen van het oude riool.