Woning Stichting Nijkerk tekent meerjaren overeenkomst

Woningstichting Nijkerk en Bouw Bulderweg Hoveniersbedrijf tekenen een meerjaren overeenkomst voor het groen onderhoud van de verzamelgebouwen die worden verhuurd door de Woningstichting.
De Woningstichting en Bouw Bulderweg Hoveniersbedrijf zijn al jaren vertrouwd met elkaar.
In de jaren lange relatie wordt er telkens opnieuw gezocht naar vernieuwing en verbetering om de huurders van de Woningstichting optimaal van dienst te kunnen zijn. De nieuwe overeenkomst is gericht op duurzaam onderhoud die de aannemer en de opdrachtgever mogelijkheden bied om investeringen te kunnen doen die de leefbaarheid vergroten, de kwaliteit van het groen hoog houdt, maar de investeringskosten laat terug verdienen in het rendement van de langere agenda op de investering.
Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de aannemer besluit een verouderd plantvak volledig te vernieuwen
onder zijn eigen kosten, maar door de nieuwe aanplant kan besparen op het inmiddels te intensief geworden onderhoud op het verouderde plantvak. De leefbaarheid, kwaliteit en kosten worden op deze wijze op alle zijden verbeterd. De buitenruimte zal ook de komende jaren een groene meerwaarde bieden aan de gebouwen en de beleving van de bewoners.

             Op de foto van LnR, Senior medewerkers leefbaarheid WSN Jan Beeuwkes

Hoofd Woondiensten WSN Saskia WaciuriWSN LOGO

   Aannemer Bouw Bulderweg Hoveniersbedrijf Gerrit Bouw